Hibabejelentés
Hibabejelentés
Sticky top

Nyitatkozat pályázathoz

Társaságcsoportunk működési területén több tízezer km hosszúságú, különböző feszültségszintű vezetékhálózat található. A korábban megépített vezetékhálózatok az akkor érvényes ingatlan tulajdonosi viszonyok és jogszabályok alapján létesültek. A közcélú hálózat (ide értve a tartószerkezeteket és a rajtuk elhelyezett berendezéseket is) többféle módon érinthet egy ingatlant: lehet földalatti kábel nyomvonala, föld feletti légvezeték nyomvonala, és lehet előzőek biztonsági övezete is. A hálózat és annak biztonsági övezete által érintett területre vonatkozik a vezetékjog. 

Amennyiben az érintett ingatlanon az MVM Démász Áramhálózati Kft. javára vezetékjog van bejegyezve az ingatlan-nyilvántartásba, az ingatlant érintő változtatásokhoz szükséges az alábbi űrlapok használata.

A megfelelő űrlapot letöltés után két példányban kérjük kitölteni, és eljuttatni az MVM Démász Áramhálózati Kft. címére (6724. Szeged, Kossuth L. sgt. 64-66.). A név és cím adatok megadásánál vegyék figyelembe, hogy a kitöltött mezők egyben a válaszlevél címzésére is szolgálnak.

Az űrlapok számítógéppel való feldolgozásához az ACROBAT Reader program legfrissebb verziója szükséges. Az adatlap kinyomtatás után kézzel is kitölthető.

A szürke területeket és a dátum mezőt kérjük szabadon hagyni.

Pályázathoz szükséges nyilatkozat


Pályázatok keretében végzendő beruházás megvalósításához, kivitelezéséhez ezen nyilatkozat szükséges. Kérjük a pályázó, a pályázat pontos megnevezését és a pályázat azonosítóját kitölteni.A nyilatkozat közműegyeztetést, érintettség esetén esetleges hálózatkiváltással kapcsolatos állásfoglalást nem pótol.

A hozzájárulást levélben, postai úton küldjük meg.

A nyilatkozatokkal, kitöltéssel kapcsolatos kérdésekben az MVM Démász Áramhálózati Kft. adatkezelési csoportja áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Sztankovicsné Sutus Aranka

Mail: vezetekjog@mvmdemaszhalozat.hu

MVM Démász Áramhálózati Kft.

6724. Szeged, Kossuth L. sgt. 64-66.

T: +36 62 565 565

F: +36 62 568 000

3_Honlap tajekoztato_2017_MVM.pdf

urlap_epitmeny_ablakos_honlap_új_csakpdf_2017_MVM_kitoltheto.pdf

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X