logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Új- és többletigény kiszolgálásának folyamata

Építkezik vagy megvásárolt ingatlanján elektromos közművesítésre lenne szükség? Az elmúlt időszakban több elektromos készüléket is vásárolt és szeretné megnövelni ingatlana elektromos teljesítményét? Az MVM Démász Áramhálózati Kft. új és többlet villamos energia igényeit a szükséges műszaki beavatkozások függvényében az alábbi ügymenetek szerint elégíti ki.

A többlet teljesítményért és a hálózat építéséért fizetendő költségeket a 10/2016 (XI.14.) MEKH rendelet és a H_441/2021 MEKH határozat szabályozzák.

1.ÚJ IGÉNY

Új igény (azaz jelenleg nincs villamosenergia ellátás a felhasználási helyen) esetén az alábbi linken elérhető partnerlistán lévő vállalkozások valamelyikével szívesked-jen felvenni a kapcsolatot.
PARTNERLISTA

A partnerszerelő által végezhető beavatkozások folyamata:
PARTNERSZERELŐS FOLYAMAT  


2. MEGLÉVŐ FOGYASZTÁSI HELYEN TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS

Amennyiben a meglévő felhasználási helyén többlet villamos energiát igényel belterületen 3x50A-ig; külterületen 3x32A-ig, az erre vonatkozó ügymenetünk leírását az alábbi linken érheti el:
MEGLÉVŐ FOGYASZTÁSI HELYEN TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS, KISMESZAKÍTÓCSERE FOLYAMATA


3. HÁLÓZATÉPÍTÉS

Amennyiben teljesítményigénye meghaladja a belterületen 3x50 A-t; vagy külterületen a 3x32 A-t, VAGY az érintett ingatlan közelében nincs közcélú hálózat, a kiszolgálás folyamata az alábbi linken található:
HÁLÓZATÉPÍTÉS FOLYAMATA
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X