Hibabejelentés
Hibabejelentés
Sticky top

Elérhetőségeink

Kis- és közepes vállalkozások
Kisvállalkozó ügyfeleink rendszerhasználattal kapcsolatos ügyeiket (Hálózathasználati szerződés működtetés, rendszerhasználati díj számlázás, lekötött teljesítmény módosítás, Mértékadó Éves Fogyasztás módosítás) telefonon e-vonalunkon a 0614749999-as éjjel-nappal hívható számon, vagy személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban intézhetik el.
Amennyiben írásban szeretne kapcsolatba lépni velünk, azt az alábbi címeken teheti meg:
Levelezési cím: 1439 Budapest Pf. 700
e-mail: ugyfelszolgalat@mvm.hu


Nagyvállalatok (700 kW lekötött teljesítménytől)
Nagyvállalati ügyfeleink rendszerhasználattal kapcsolatos ügyeiket (Hálózathasználati szerződés működtetés, rendszerhasználati díj számlázás, lekötött teljesítmény módosítás) az alábbi elérhetőségeken intézhetik:
Levelezési cím: MVM Démász Áramhálózati Kft.
6701 Szeged, Pf.: 88
e-mail: elosztoi.kapcsolatok@mvmdemaszhalozat.hu


Új és a rendelkezésre álló teljesítmény feletti igények
Amennyiben Önöknek egy meglévő közcélú hálózat mellett új - villamos-energiával még el nem látott - felhasználási helyükön a teljesítményigényük belterületen maximum 3x50A, külterületen maximum 3x32A, vagy egy meglévő felhasználási helyük rendelkezésre álló teljesítményét meg kell emelni belterületen 3x50A külterületen 3x32 A-es teljesítményhatárig, igényüket az alábbi elérhetőségeken nyújthatják be.
Telefonon: 06 62 565 600
Személyesen: ügyfélszolgálati irodáinkban 
Írásban: Levelezési cím: 1439 Budapest Pf. 700
e-mail: ugyfelszolgalat@mvm.hu


Amennyiben Önöknek egy új - villamos-energiával még el nem látott - felhasználási helyükön a teljesítményigényük belterületen a 3x50A-t, külterületen a 3x32A-t meghaladja, vagy egy meglévő felhasználási helyük rendelkezésre álló teljesítményét meg kell emelni belterületen a 3x50A, külterületen 3x32A fölé, vagy olyan helyen igényelnek villamos energiát ahol a felhasználási hely közelében közcélú villamos hálózat még nincs kiépítve, igényüket Társaságunk Hálózatcsatlakozási Szakterületéhez nyújthatják be az alábbi elérhetőségeken.

Írásban: MVM Démász Áramhálózati Kft.
Levelezési cím: 6701 Szeged, Pf.: 88
e-mail: csatlakozas@mvmdemaszhalozat.hu

Fenti telefonszámon a hálózatcsatlakozási szakterület ügyféltanácsadói készséggel állnak rendelkezésükre az új és többletigényeikkel kapcsolatban.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X