Hibabejelentés
Hibabejelentés
Sticky top

Új villamosenergia igény

Új villamosenergia igény jelentkezik ott, ahol ez ideig nem volt áramszolgáltatás (nem volt korábban mérőszekrény kialakítva, és abban a mérőberendezés felszerelve, illetve nem volt adott valamennyi feltétel az épület villamos hálózatra csatlakozásához).


Mit kell tennie, hogy Ön is igénybe vehesse mindezeket?

Az alábbiakban az igénylés és a megvalósítás folyamatáról olvashat információkat.

1. Javasoljuk, tervezze meg, mérje fel, hogy milyen villamos energia teljesítményre van, illetve lesz szüksége a jövőben. A meghatározáshoz célszerű igénybe venni partner kivitelezőink segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésére. Ha kíváncsi arra, hogy az Ön településen mely partner kivitelezőink dolgozhatnak, akkor kattintson ide

2. Vegye fel a kapcsolatot egy a listánkban szereplő partner kivitelezővel, hiszen a mérőhely és a villamos hálózatra csatlakozás kialakítását az Ön megbízásából part-ner kivitelező végezheti el Társaságunk műszaki előírásai szerint. A partner kivitelező árajánlatot ad Önnek a villamos csatlakozás, illetve a mérőszekrény, valamint amennyiben szükséges a belső hálózat kialakításának költségeiről. A pontosított teljesítmény igény és a helyszíni felmérés után Társaságunk jóváhagyja a partner kivitelező által készített ajánlatot, valamint a tervezett műszaki-gazdasági feltételeket.

3. Jóváhagyást követően a választott partner vállalkozó elkészíti a műszaki terveket, Társaságunk pedig a munkavégzésről hálózati Csatlakozási Szerződést, ill. a csatlakozási díjakról díjbekérőt küldünk.  Amennyiben a mérőszekrény létesítését társaságunk partner szerelője végzi, úgy a mérőszekrényre vonatkozó díjbekérőt is Társaságunk állítja ki. Kérjük, hogy a díjbekérőkön szereplő összegeket az azokon szereplő határidőn belül fizesse be Társaságunk részére, mert ennek hiányában a kivitelezés nem kezdhető meg, illetve az ajánlatunk hatályát veszti. A kiviteli tervek jóváhagyását, az aláírt szerződés visszaérkezését és a díjak hiánytalan megfizetését követően megtörténik a tervekben foglaltak kivitelezése.

4. A partner kivitelező a kivitelezési munkákat elvégezve készre jelenti azt Társaságunk felé. A készrejelentéstől számított 8 munkanapon belül ellenőrizni fogjuk a partner kivitelező munkáját és műszaki átadást tartunk. A sikeres műszaki átadást átvétel esetén elvégezzük a felhasználási hely bekapcsolását, amennyiben telje-sülnek a következő feltételek is:

Az új felhasználási hely bekapcsolásához szükséges feltételek:
•    Aláírt Hálózati csatlakozási szerződés társaságunkhoz történő visszaérkezése
•    Csatlakozási és mérőhely létesítési díjak maradéktalan kiegyenlítése
•    Hiánytalanul kitöltött és aláírt hálózathasználati igénybejelentő társaságunk-hoz történő beérkezése
•    Új felhasználási hely esetén kereskedői befogadó nyilatkozat megléte
•    A kiépített csatlakozó vezeték és/vagy mérőhely sikeres műszaki átadás-átvétele, amelyet kollégáink minősítenek a helyszíni szemle során
•    Ügyfél tulajdonú villamos berendezésekre vonatkozó készrejelentés és szab-ványossági nyilatkozat megléte

5. A bekapcsolást követően megkötjük Önnel a hálózathasználati szerződést is. Villamos energia ellátási folyamatunk ezzel lezárul.
Ha ismertetőnk nem ad választ valamennyi kérdésére, akkor további tájékoztatást kérhet az alábbiak szerint:
•    személyesen bármelyik ügyfélszolgálati irodánkban
•    partner kivitelezőinktől
•    írásban: 1439 Budapest Pf. 700.
•    e-mailben: ugyfelszolgalat@mvm.hu
•    telefonon: (62) 565 600

Ha a meglévő hálózatról a villamos energia igény nem elégíthető ki (melyet partner-szerelőnk vagy műszaki kollégáink állapítanak meg), akkor a hálózat fejlesztésre ajánlatot az alábbi elérhetőségen kell kérni: csatlakozas@mvmdemaszhalozat.hu

A hálózatfejlesztést igénylő folyamatunkat az alábbi linken tekintheti meg
 


Vissza az új- és többletigények típusainak összefoglaló oldalára

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X