Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Üzembiztos villamosenergia-szolgáltatás lesz az új szegedi kézilabdacsarnokban

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. üzembe helyezte a Szegeden épülő kézilabdacsarnok villamosenergia-ellátásához létesített hálózatot. Az aréna üzembiztos kiszolgálását távműködtethető készülék és tartalék kábel biztosítja.

A 2022-es magyar–szlovák férfikézilabda-Európa-bajnokság néhány mérkőzésének a Szegeden épülő új kézilabdacsarnok fog helyet adni. A több mint nyolcezer fő befogadására alkalmas aréna villamosenergia-ellátásához az MVM dél-alföldi áramhálózati társasága 2,5 km hosszú középfeszültségű földkábelt létesített. Kiemelt létesítményről van szó, amelyhez ügyfelünk növelt üzembiztonságú hálózat kiépítését kérte. Az épület kapcsolóállomásába távműködtethető készüléket építettek be az MVM Démász szakemberei. Ha a hálózaton üzemzavar lép fel, ez a készülék azonnal jelzést küld az üzemirányító központba, ahol munkatársaink rendkívül gyorsan be tudnak avatkozni, és távolról végzett kapcsolásokkal rövid időn belül helyre tudják állítani az ellátást. A csarnok azonban addig sem marad villamosenergia-szolgáltatás nélkül. A kiemelt üzembiztonság érdekében egy közelben üzemelő másik középfeszültségű kábelhálózat felhasználásával az elosztó társaság vészhelyzeti ellátást is biztosít az aréna számára. 

Az MVM Csoport villamosenergia-elosztó társaságainak kiemelt feladata, hogy közel másfél millió ügyfelüknek garantálják a biztonságos műszaki hátteret a villamosenergia-szolgáltatás igénybevételéhez. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X