Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Speciális technológiával telepített előrefizetős mérést az MVM Szegeden

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. egy különleges technológiai megoldás alkalmazásával valósította meg 16 ingatlan energiaellátást Szegeden, a kiskundorozsmai Árpa utcában.

A meglévő csupasz vezetékes kisfeszültségű hálózatot új szigetelt légvezetéki hálózatra építették át egy, korábban a Démász területén még nem alkalmazott technológiával, 12 méter magas betonoszlopokat telepítettek, majd ezek tetején helyeztek el oszlopfői mérőket. Az előrefizetős mérők funkcióit kettéválasztották: az ingatlanok villamos energia mérését 12 méter magasságban, az oszlopok csúcsában található oszlopfői mérő végzi, míg a lakóépületeken belül egy – a mérőhöz tartozó –  külön kezelő egységgel lehet a mérőket villamos energiával feltölteni. Az ügyfelek ezen a kezelő egységen le tudják olvasni az elfogyasztott villamos energia mennyiségét és így időben fel tudnak készülni arra, hogy mikor kell újabb feltöltő kódot vásárolniuk. Ez segíti az ügyfeleket abban, hogy felelősen gazdálkodjanak a rendelkezésükre álló villamos energiával, hiszen annyit használnak fel, amennyit az előre fizetés során feltöltöttek.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X