Hibabejelentés
Hibabejelentés
Sticky top

Mérési adatszolgáltatás

A liberalizált villamos energiapiacon fontos a felhasználóknak rendelkezni a villamos energiafogyasztási adataikkal. Ezen adatok többnyire szükségesek a kereskedői ajánlatok kéréséhez, valamint hasznos segítséget nyújtanak a felhasználási helyek vételezési szokásainak megismeréséhez, elemzéséhez. Lehetőséget biztosítanak továbbá a megkapott számlák ellenőrzéséhez.
Az MVM Démász Áramhálózati Kft. IDSPecto Internetes modulja korszerű megoldás a villamos energia fogyasztási adatok feldolgozására. Ha Ön rendelkezik Internet hozzáféréssel, a nap 24 órájában hozzáférhet a fogyasztási adataihoz - terhelési görbék, regiszter adatok. A negyedórás integrálású fogyasztási adatokat megjelenítheti grafikusan és táblázatos formában, vagy le is töltheti azokat, sőt lehetősége van arra is, hogy akár e-mailben automatikusan küldesse el az adatokat saját részére. A rendszerben tárolt adatok azonosítóval és jelszóval védettek.
A rendszer használatának alapfeltétele, hogy az Ön felhasználási helye(i) az MVM Démász Áramhálózati Kft. távleolvasó rendszerébe bevont felhasználási hely(ek) legyen(ek), valamint a felhasználó rendelkezzen korszerű Internetes böngészők valamelyikével.
A szolgáltatás igénybevétele a távleolvasásba bevont felhasználási helyek esetében ingyenes. A távleolvasásba az MVM Démász Áramhálózati Kft. saját költségén bevonta a 3*80 A, vagy 50 kW lekötött teljesítmény feletti felhasználási helyeket. Amennyiben az Ön felhasználási helyén a lekötött teljesítmény ezt nem haladja meg, akkor a felhasználó kérheti a távleolvasás kialakítását saját költségen. A lehetőség így adottá válik ezen felhasználási helyek számára is.
A negyedórás mérések alapján kalkulált rendszerhasználati díjak a kereskedői, vagy elosztói számlában jelennek meg a hálózathasználati szerződés szerint. Ezen díjak rendszerünk segítségével való ellenőrzéséhez kérjük tekintse meg a következő bemutatót, melyet kifejezetten e célból készítettünk.
Amennyiben bővebb információra van szüksége az MVM Démász Áramhálózati Kft. IDSPecto - Internetes moduljáról, vagy érdekli Önt a rendszer által kínált szolgáltatás, a következő email címre írva kaphat bővebb információt: meresi_kp@mvmdemaszhalozat.hu

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X