Hibabejelentés
Hibabejelentés

Közbeszerzési dokumentumok

Általános tájékoztatás közbeszerzéseinkről

A közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (Kbt.) külön fejezetekben (V. és VII. fejezet; ún. különös közbeszerzési eljárásként) szabályozza a közszolgáltatók közbeszerzéseit.

Tekintettel arra, hogy az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. földgázelosztói tevékenységet lát el, vagyis (energiaágazatban működő szervezetként) közszolgáltatást végez, a Kbt. rendelkezései alapján az ún. releváns tevékenységével (Kbt. 163. §) közvetlenül összefüggő beszerzései esetében a Kbt. versenyeztetési szabályai szerint jár el.

A közbeszerzési eljárásban – ideértve a szerződés megkötését is – a Társaság minden esetben biztosítja a verseny tisztaságát és nyilvánosságát, valamint az esélyegyenlőséget és az egyenlő bánásmódot az ajánlattevők számára.

A közbeszerzési törvénynek való megfelelés érdekében a követendő eljárásrendet, a részletes szabályokat a Társaság Közbeszerzési Szabályzata tartalmazza.

Közbeszerzési szabályzat

 

Közbeszerzési eljárások dokumentumai

Építési beruházások - 2018

  • Gázelosztó vezeték rekonstrukció Kelet Gázüzem

Ajánlattételi felhívás
Felolvasólap - ajánlati adatlap
Tervdokumentáció Árpádhalom
Tervdokumentáció Kondoros

  • Gázfogadó állomás rekonstrukció

Műszaki melléklet 1
Műszaki melléklet 2
Műszaki melléklet 3

  • Gázvezeték rekonstrukció

Ajánlattételi felhívás
2. sz. melléklet
Ajánlati adatlap
Műszaki melléklet

 


A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal felhasználói elégedettségfelmérése keretében szeretnénk megismerni az Ön véleményét. Kérjük, kattintson az alábbi linkre:

MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. ügyfél-elégedettségi felmérése

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X