Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Gázvezetéket szakított át egy munkagép Szegeden, kollégáink dolgoznak a helyreállításon

Szegeden a Délép Ipari Parkban egy konténerszállító teherautó felnyitott gémmel közlekedve megrongálta a közlekedési útvonal felett található csőhidat, emiatt az ezen elhelyezett gázvezeték teljes keresztmetszetében eltört és jelentős gázömlés keletkezett.

Az MVM Égáz-Dégáz munkatársai a katasztrófavédelem jelzését követően azonnal a helyszínre siettek és megszüntették a gázömlést. Kollégáink a terület belső főelzárójának zárásával a sérült gázvezetéket sikeresen kiszakaszolták, amivel elhárították a veszélyhelyzetet. A vezetékszakaszolásnak köszönhetően a környező ügyfelek ellátása zavartalan maradt. A balesetben három gázmérő is megsérült, amiket munkatársaink leszereltek.

A hibaelhárítás jelenleg is folyik. A terület nagy részén várhatóan 16 óráig helyreállítjuk a gázszolgáltatást, azonban a mérők sérülése miatt néhány telephelyet érintően további beavatkozásokra, és hosszabb elhárítási időre kell számítani.  
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X