Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Új helyszínen várja ügyfeleit februártól az MVM Kalocsán

Lantos Csaba energiaügyi miniszter, Mátrai Károly, az MVM Zrt. vezérigazgatója, Font Sándor országgyűlési képviselő, valamint Dr. Filvig Géza, Kalocsa polgármestere avatta fel az MVM új ügyfélszolgálati irodáját Kalocsán.

2024 februárjától új helyszínen, változatlan nyitva tartással várja ügyfeleit az MVM megújult ügyfélszolgálati irodája Kalocsán. Az árammal és földgázzal kapcsolatos ügyeket immár kényelmesebb és frekventáltabb helyen intézhetik az ügyfelek.

A társaságcsoport elkötelezett a szolgáltatások folyamatos fejlesztése iránt mind a személyes, mind az online ügyfélkapcsolati csatornák terén. Az MVM célja, hogy magas színvonalon szolgálja ki ügyfeleit, és hagyományos közműszolgáltatói szerepkörén túllépve valódi partnerként segítse a magyar háztartásokat és vállalatokat is.

Kalocsán az elmúlt évben közel hat és félezer ügyfél intézte gáz- és áramszolgáltatással, illetve áramhálózattal kapcsolatos ügyeit.  Az új, könnyen megközelíthető belvárosi iroda most még szebb és kényelmesebb környezetben várja ügyfeleit, hogy az ügyintézés ne csak gördülékeny, de kellemes élmény is legyen számukra. 


Az új iroda pontos címe: 6300 Kalocsa, Szent István király út 57.

Nyitva tartási ideje: 

Kedd: 8:00–12:00-ig
Csütörtök: 14:00–18:00-ig

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X