Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Mestervizsgahelyszín-minősítést szerzett az MVM Égáz-Dégáz szegedi Gázipari Oktatási Központja

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. együttműködésével szervezett Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő mesterképzést a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara. A képzés és a vizsga az elosztótársaság szegedi telephelyén működő Gázipari Oktatási Központban valósult meg, amely ezzel – a vármegyében egyedülálló módon – mestervizsgahelyszín-minősítést szerzett.

Büszkék vagyunk arra, hogy az MVM Képzőközpontban tanuló diákok is itt bővíthetik szaktudásukat. A mestervizsgahelyszínen összesen 12 fő, közöttük az MVM Égáz-Dégáz Keleti Gázüzemének 6 kollégája készült fel és tett sikeres vizsgát a tavaly június és október közötti időszakban szervezett képzésen. A mestervizsga elméleti részében az elosztótársaság szakemberei pedagógiai módszertani, vállalkozás-vezetési és szakmai ismereteikről adtak számot, a gyakorlati feladattal pedig egy teljes belső gázhálózat kiépítését végezték el. A vizsga sikeres teljesítésével a mester kollégák szakmai előmenetelükhöz szükséges végzettséget szereztek. 

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X