Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM Égáz-Dégáz gázvezetéket épített a Nestlé új gyárrészlegének ellátásához

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. közel 800 méter gázelosztó vezetéket épített ki a Nestlé Hungária büki állateledelgyárának 32 ezer négyzetméteres új részlegéhez.

A Nestlé Hungária Kft. 160 munkahelyet teremtő fejlesztése Magyarország egyik legnagyobb élelmiszeripari beruházása. A gyáregység bővítéséhez a Nestlé Hungária Kft. az eddig rendelkezésére álló földgázkapacitás mellé további igen jelentős, 2.050 m3/h kapacitást igényelt. Az igény kielégítéséhez az MVM Égáz-Dégáz mintegy 800 méter hosszú nagyközépnyomású acél gázelosztó vezetéket épített. Az újonnan megépített vezetéket az MVM Égáz-Dégáz szakemberei a napokban kötötték rá a már meglévő gázhálózatra. 
A csatlakozást munkatársaink egy olyan korszerű berendezéssel végezték el, amely lehetővé teszi, hogy folyamatos gázszolgáltatás mellett dolgozzanak a gázhálózaton. Ennek a modern technológiának köszönhetően gázszünet, azaz az ügyfelek zavartatása nélkül hajtották végre az új vezeték üzembe helyezését, így a gyárban a termelés folyamatos maradt, és a település lakosainak ellátása is zavartalan volt. Munkatársaink szakértelmének és elhivatottságának köszönhetően sikeresen megvalósult ez a nagy volumenű gázhálózati beruházás, amely elengedhetetlen feltétele a büki gyárbővítésnek.  
Az MVM Csoport közműtársaságai stratégiai iparág szereplőiként jelentős gazdasági és társadalmi szereppel bírnak. A lakosság földgázellátása mellett az ipari fogyasztók üzembiztos ellátása is kiemelt feladat a földgázelosztó társaságok számára, melynek érdekében a legmodernebb technológiákat alkalmazzák a földgázelosztói hálózatok létesítése, karbantartása és üzemeltetése során.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X