Hibabejelentés
Hibabejelentés

Integrált Irányítási Rendszer

 Az MVM földgázhálózati társasága, mint földgázelosztási engedélyes célja ügyfelei és partnerei lehető legteljesebb, színvonalas kiszolgálása. Célja továbbá a másfél évszázados gázszolgáltatási szaktudás és tapasztalat megtartása és növelése, a folyamatok fejlesztése, a vevői igényeken alapuló megbízható és biztonságos gázelosztás, a rugalmas és gyors kiszolgálás, hatékony környezet-, munkahelyi egészség- és biztonságközpontú-, energiahatékony működés megvalósítása.
A Társaság ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer, az
MSZ EN ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszer, az
MSZ EN ISO 50001:2019 Energiagazdálkodási irányítási rendszer, az
MSZ ISO 45001:2018 A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer szabványok követelményeinek megfelelő integrált irányítási rendszert működtet.
A Társaság vezetősége elkötelezett a kialakított integrált irányítási rendszer működtetése mellett, aktívan részt vesz bármilyen felmerülő probléma megoldásában, támogatja, segítséget nyújt annak külső és belső kapcsolatrendszerében.
Figyelembe véve Társaságunk üzleti tevékenységét, a műszaki-biztonsági előírásokat, a jogi követelményeket, a környezeti szempontokat, a pénzügyi, működési és üzleti elvárásokat, a Társaság tevékenységét a rendszerhasználók, a fogyasztók elégedettsége, a környezet védelme, a biztonságos és energiahatékony működés iránti elkötelezettség szellemében végzi.
A Társaság tulajdonosai támogatják a rendszer fejlesztését, az ember és környezetközpontú gondolkodás elmélyítését az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. minden működési területén, elvárják a lehető leghatékonyabb munkavégzést, és a költségcsökkentést a konzekvensen legkedvezőbb megoldások választásával.

 

Tanúsítványok

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X