Hibabejelentés
Hibabejelentés

Mérőleolvasás

Az Ön gázfogyasztásának elszámolási alapját a gázmérőn leolvasott, köbméterben kifejezett mérőállás és az előző leolvasás során leolvasott mérőállás különbsége képezi. 

A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így megbízottunk bejutása a gázmérőhöz. 

A DL Kft. előzetesen tájékoztatót küldhet az éves leolvasásról a felhasználási helyhez tartozó, nyilvántartásunkban szereplő e-mail címre.

Sikertelen leolvasás esetén az elszámolás az előző időszak fogyasztása alapján becsült mérőállásnak megfelelő értékkel készül el.

A mérőleolvasási tevékenységet 

a DL Kft. (Szeged, Cserzy Mihály u. 18.) munkatársai végzik az alábbi esetekben:
•    a 20  m3/h–nál kisebb mérőteljesítményű gázmérővel rendelkező lakossági és nem lakossági felhasználóknál,
•    a 20 m3/h feletti névleges teljesítményű gázmérővel rendelkező lakossági felhasználóknál, valamint 
•    a 20 - 100 m3/h közötti névleges teljesítményű gázmérővel rendelkező nem lakossági  felhasználók esetében. 

A DL Kft. munkatársai a társaságunk által kibocsátott fényképes igazolvánnyal és megbízólevéllel rendelkeznek, amelyeket – az Ön biztonsága érdekében – kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzen.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy más földgázelosztó társaságokhoz hasonlóan az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. is alkalmazza az aktuális mérőállás digitális fényképpel történő dokumentálását. 

Kérjük, tegye lehetővé, hogy a megbízott munkatárs (leolvasás esetén mindig 1 fő) a gázmérő számlálójának állását rögzítse, valamint a gázmérőről és tartozékairól (pl.: jogi zárak, nyomásszabályozó) digitális fényképet készítsen.

A fotók nemcsak a pontosabb leolvasást és ezáltal a precízebb számlakibocsátást szolgálják, hanem segítséget nyújtanak az esetleges panaszok, reklamációs ügyek gyorsabb kivizsgálásában is.
Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a 477-1310 telefonszámon lehet beazonosítani a leolvasást végző munkatársak személyét, jogosultságát.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X