Hibabejelentés
Hibabejelentés

Beköttetné a földgázt az otthonába? Növelné földgázfelhasználását?

Ha Ön vezetékes földgázt szeretne használni, de olyan területen él, ahol nincs kiépített gázhálózat, vagy az Ön otthona nincs rákötve a meglévő hálózatra, illetve ha jelenlegi földgázfelhasználását szeretné növelni, csatlakozási igényt szükséges benyújtania. Az alábbiakban végigvezetjük a földgázbekötési vagy -kapacitásnövelési folyamat lépésein.

logo

Jelentse be igényét

Az alábbi dokumentumokat küldje be hozzánk online igénybejelentő felületünkön, e-mailben (szkennelt formában) vagy postai úton:

logo

Megvizsgáljuk igényét, majd megküldjük önnek a csatlakozási ajánlatot és a szerződést, amelyet aláírva küldjön vissza számunkra

Igénybejelentésére 8 naptári napon belül postázzuk Önnek a csatlakozás vagy a kapacitásbővítés feltételeiről szóló ajánlatot és a szerződést.

logo

Fizesse be a csatlakozási és/vagy fejlesztési díjat

Ha díjbefizetés szükséges, mind a csatlakozási, mind a fejlesztési díjat 8 naptári napon belül fizesse be. Befizetéséről utólag állítunk ki számlát. A befizetésnél feltüntetendő azonosítókat megtalálja ajánlati levelünkben.

logo

Kiépítjük az ön ellátásához szükséges, közterületen lévő elosztóvezetéket

Ha az Ön ellátásához közterületi elosztóhálózat kiépítése szükséges, telekhatárig történő kivitelezéséről gondoskodunk.

logo

Terveztesse meg ingatlana belső hálózatát, küldje be nekünk a belső gáztervet felülvizsgálatra, majd építtesse ki a belső hálózatot

Az Ön ingatlanán belüli gázhálózat tervének elkészítéséhez bízzon meg egy gáztervezőt, majd a kivitelezéshez egy gázszerelőt. Válasszon egy minősített szakembert a Magyar Mérnöki Kamara honlapján.

logo

Kezdeményezze az Ön belső hálózatának műszaki-biztonsági ellenőrzését, melynek elvégzését követően átadjuk Önnek az igazolást, amellyel megkötheti egyetemes szolgáltatói vagy kereskedelmi szerződését

A kivitelezés megtörténtét követően az Ön által megbízott gázszerelő kezdeményezze a belső hálózat műszaki-biztonsági ellenőrzését személyesen az MVM egyik ügyfélszolgálati irodájában, vagy elektronikus úton a meo@mvmfogazhalozat.hu címem.

logo

Felszereljük a gázmérőt

Egyetemes szolgáltatója vagy az Ön által választott földgázkereskedő megrendeli nálunk a gáz fogyasztásmérő felszerelését.

logo

Elküldjük Önnek az elosztóhálózat-használati szerződést

A gázmérő felszerelését követően automatikusan megküldjük Önnek az elosztóhálózat-használati szerződést, amely tartalmazza az elosztóhálózat használatával kapcsolatos információkat. Kérjük, a szerződést őrizze meg.

Előzetes tájékoztatás

Amennyiben Ön még bizonytalan a gázhálózatunkhoz való csatlakozás feltételeiről, tájékoztatást kérhet a hálózatra való csatlakozás műszaki és pénzügyi feltételeiről. A tervezett csatlakozási pont és a várható gázigény megadása, valamint térképmásolat megküldése után Társaságunk a csatlakozás feltételeiről legkésőbb 10 naptári napon belül előzetes tájékoztatót készít.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X