Hibabejelentés
Hibabejelentés

Fogyasztásmérés

Társaságunk célja, hogy ügyfelei részére a hiteles mérést minden körülmények között biztosítsa. 

Mérési rendszereink kialakításánál és gázmérőink kiválasztásánál nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a mérést a legmagasabb szinten, modern és megbízható mérőeszközökkel valósítsuk meg.    

Távleolvasó rendszerbe bekötött mérőeszközeink folyamatosan szolgáltatnak adatokat a vételezett gázmennyiségről, így egy esetleges mérést érintő műszaki problémát nagyon rövid idő alatt észlelünk, majd a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Az alkalmazott okosmérőink darabszáma a piaci trendeknek és a digitális fejlődésnek köszönhetően előreláthatólag erőteljesen emelkedni fog. 
Amennyiben mérőeszközének működésével kapcsolatban kérdése van, keresse műszaki munkatársainkat, hiba esetén pedig diszpécserszolgálatunkat.

Hibabejelentéshez elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon. 

Ezúton is szeretnénk kérni együttműködését a gázmérők időszakos cseréjének elvégzéséhez. Mindannyiunk érdeke, hogy érvényes hitelesítéssel rendelkezzenek gázmérőink. Ennek érdekében munkatársaink vagy a társaságunk megbízásából eljáró szerződött partnereink G4, G6 mérőteljesítmény esetén 10 évente, nagyobb teljesítmény esetén pedig 5 évente, előzetes értesítést követően megjelennek a mérő cseréjét elvégezni. A mérőcsere elvégzése során – jogszabályi kötelezettségnek megfelelően – szivárgás-ellenőrzést is végzünk az élet védelme és a vagyonbiztonság megőrzése érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy dolgozóink arcképes igazolvánnyal, partnereink pedig igazolvánnyal és megbízólevéllel rendelkeznek, amelyet kötelesek a munka megkezdése előtt bemutatni.

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X