logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Távmért fogyasztók mérési adatai

 

Regisztráció


Belépés, lekérdezés, adatmódosítás

 

A távmért adatok lekérdezése a szolgáltatás átállás miatt várhatóan 2022.08.31-ig szünetel, addig a távmért adatigényeket e-mailen tudjuk kiszolgálni. A szükséges időszak és POD megadásával kérjük az nomall.elo@mvm.hu címre küldjék a levelet.

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. júliustól az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. és az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. egységes üzleti- és működési modell szerint, egységes informatikai rendszerben fog működni. Ezzel összefüggésben a két társaság eddig külön használt Informatikai Platformja ettől az időponttól egy közös, megújult informatikai felületen nyújtja a korábban megszokott és új szolgáltatásait.

A korábban az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. elosztási területe tekintetében használt EDM WEB felület 2022. július hónaptól nem lesz elérhető, kibővített szolgáltatásokkal az új Platform áll a rendszerhasználók, a végfelhasználók és megbízottaik rendelkezésre, melynek eléréséhez szükséges lesz egy előregisztráció. Fontos tényező, hogy amennyiben a felhasználó rendelkezik adószámmal, azt meg kell adni. A rendszer a rögzített adószám alapján az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. felhasználási helyeket összevonja az esetleges, regisztrált MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. felhasználási helyekkel, így azok fogyasztási adatai is elérhetőek lesznek a felületen.

Az új Platform elérhetőségéről, a teendőkről, tudnivalókról a rendszer indulásának idejéről hamarosan részletes tájékoztatást fogunk küldeni.

Bízunk benne, hogy a fejlesztésnek köszönhetően még jobb szolgáltatást tudunk az Önök számára biztosítani.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X