Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Tájékoztatás az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. 2020. évvégi ünnepi időszak alatti működéséről

Társaságunk számára elsődleges prioritás, hogy minden meglévő és leendő felhasználási helyen biztosítani tudjuk a biztonságos és folyamatos gázellátás lehetőségét 2020. év végén is, az ünnepi időszakban.

Tekintettel a jelenlegi pandémiás helyzetre, arra kérjük Önöket, hogy mihamarabb kezdeményezzék az év végén esedékes műszaki-biztonsági ellenőrzésre és a gázszolgáltatásba történő bekapcsolásra vonatkozó igényüket. 

A 2020. december 18-ig beérkezett megrendeléseket teljes körűen - a beérkezés sorrendjében - kezeljük. Az egyeztetés szerinti időpontban elvégezzük a műszaki-biztonsági ellenőrzést és a gázellátásba történő bekapcsolást.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk a 2020. december 22-ig beérkezett bejelenéseket tudja kezelni, ezt követően 2021. január 4-én tud érdemben foglalkozni a megkeresésekkel.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X