Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. hálózati rekonstrukciós munkálatokat végez Budapesten

Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. gázvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez Budapest II. kerületében a biztonságos földgázellátás érdekében, amely várhatóan 2024. november első hetéig érinti a helyi közlekedést.

Gázhálózati társaságaink minden évben ütemezetten végzik a hálózatrekonstrukciós tevékenységeiket. A felújítási munkálatok gyakran járnak útburkolatbontással, forgalmi tereléssel. Budapest II. kerületében, a Bimbó úton, az Alsó Törökvész út és a Bimbó út 62. szám közötti útszakaszon végez társaságunk tervezett rekonstrukciót, amely miatt szeptember 21-től félpályás lezárás van az érintett útvonalon, a biztonságos közlekedést forgalmi lámpák segítik.
A kivitelezés várható befejezése 2024. november első hete, ekkor az érintett útszakasz új burkolatot fog kapni.

Az MVM földgázelosztó társaságai számára elsődleges szempont, hogy biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek. Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. mindent megtesz a munkálatok mielőbbi befejezése érdekében.
Köszönjük ügyfeleink és a gépjárművel közlekedők megértését és türelmét! 

MVM Főgáz Földgázhálózati Kft.


 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X