Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Biztonságos és zavartalan földgázszolgáltatás: zajlanak a gázhálózati rekonstrukciós munkák

Az MVM gázelosztó társaságai a fűtési szezont követően minden évben több kilométer földgázvezetéken, valamint számos nyomásszabályozó állomáson végeznek felújítási munkákat. Célunk, hogy minden ügyfelünknél zavartalan és biztonságos legyen a gázellátás. Fontos azonban tudni, hogy ehhez a telekhatáron és az ingatlanon belüli vezetékek és készülékek karbantartása is elengedhetetlen, amelyről az ingatlantulajdonosnak kell gondoskodnia.

Gázhálózati társaságaink minden évben ütemezetten végzik a hálózatrekonstrukciós tevékenységet. A jellemzően tavaszi-nyári időszakban kivitelezett felújítási munkálatok során szerelőink többek között kicserélik a közterületen üzemelő gázelosztó vezetékeket, beleértve az ingatlanok ellátását biztosító, azok telekhatáráig húzódó leágazó vezetékeket. A hálózatrekonstrukciós munkák gyakran járnak útburkolatbontással, forgalmi tereléssel. Ha ilyennel találkozik, és esetleg kellemetlenséget okoz Önnek, kérjük, gondoljon arra, hogy szakembereink azon dolgoznak, hogy Ön folyamatosan, megbízhatóan élvezhesse otthonában a földgáz kényelmét. 

A földgáz sokoldalúan felhasználható energiaforrás és számos előnye van. Vezetékes földgázzal költség- és energiahatékonyan, biztonságosan és kényelmesen tudja otthona teljes hőellátását biztosítani. Ehhez azonban nélkülözhetetlen, hogy Ön is gondoskodjon földgázüzemű készülékei, valamint ingatlana belső gázvezetékrendszerének rendszeres, szakszerű ellenőrzéséről és karbantartásáról, amire az Ön számára is ez az időszak a legalkalmasabb. Így biztosíthatja, hogy a következő fűtési szezonban problémamentes legyen gázkészülékeinek működése. A rendszeres és szakszerű karbantartás kulcsfontosságú a gázszivárgásból vagy a szénmonoxid-mérgezésből eredő balesetek megelőzése érdekében, valamint elkerülheti az olyan meghibásodásokat, amelyek miatt a gázszolgáltatás szüneteltetése válhat szükségessé. Javasoljuk, hogy mindig nyilvántartott szakemberhez forduljon. Honlapunkon részletesen tájékozódhat arról, hogy az elvégzendő munkálatokhoz mikor van szüksége gáztervezőre és gázszerelőre, illetve hol talál ilyen szakembereket.  

Közös érdekünk, hogy jól karbantartott, üzembiztos hálózatról biztosítsuk ügyfeleink gázellátását.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X