Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM fokozatosan visszaáll a normál működési rendre

A veszélyhelyzet végével az MVM elkötelezett amellett, hogy tevékenységét fokozatosan visszaállítsa a járványhelyzetet megelőző időszakra. Ennek első lépéseként az elosztó társaságok újrakezdik a villamosenergia- és földgáz fogyasztásmérők személyes leolvasását a megfelelő védőeszközök használatával, a távolságtartási szabályokat figyelembevéve.

Az MVM Csoporthoz tartozó MVM felkészül, hogy ügyfélszolgálati irodáit hamarosan, szigorú óvintézkedések és szabályok betartásával szakaszosan újranyissa. Erről időben részletes tájékoztatást ad az ügyfeleknek.

Az MVM az elmúlt hónapokban számos olyan óvintézkedést hozott, amelynek célja a koronavírus terjedésének megelőzése, lassítása, illetve ügyfeleik, munkatársaik, partnereik és családtagjaik egészségének megóvása, mindeközben a folyamatos és minőségi áram- és gázellátást mindvégig biztosított volt. A társaság ezúton is köszöni ügyfelei türelmét, megértését és felelős hozzáállását a járványügyi időszakban.

Az elmúlt időszakban a társaság online csatornáin jelentősen megnőtt a forgalom. Az ügyfelek előnyben részesítették az online ügyfélszolgálaton, a mobilapplikáción, és a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül történő ügyintézését valamint a gyors, megbízható készpénzmentes fizetési megoldásokat és a környezetbarát e-számlát. Az MVM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

 

Online elérhetőségeink:

Földgáz Online Ügyfélszolgálat 
Áram Online Ügyfélszolgálat


Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:

Android                                                               iOS

földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp                        https://apple.co/2M4MZ5u
áram: http://bit.ly/2JgR74G                            https://apple.co/2kWTxH4

 

Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:

+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700, ugyfelszolgalat@mvm.hu

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X