Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM Főgáz beruházásával tovább erősödött a Margitsziget gázellátásának biztonsága

Budapest, 2021. december 14. – Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. saját forrásból megépített földgáz elosztóhálózatával jelentősen megnövelte a Margitsziget ellátásbiztonságát. Az MVM Csoport fővárosi gázelosztó társasága a fejlesztés keretében közel 300 méter elosztóvezetéket és egy körzeti nyomásszabályzó állomást létesített.

Az MVM Főgáz mintegy 90 millió forint értékű, saját forrásból finanszírozott beruházást hajtott végre a Margitszigeten, hogy növelje az ott található szállodák, vendéglátóipari egységek, valamint sport- és fürdőlétesítmények ellátásbiztonságát. Az MVM Főgáz a Margit híd irányából kiépített 195 méter hosszú nagyközépnyomású és 85 méter hosszú növelt kisnyomású elosztóvezetéket és telepített egy új körzeti nyomásszabályozó állomást. A társaság szakemberei a megépített hálózatot összekötötték a már meglévő, növelt kisnyomású hálózattal, amely az Árpád híd felől látja el a városrészt egy körzeti nyomásszabályzó állomáson keresztül.  A Margitsziget immár két irányból, egymástól független nyomásszabályozó állomáson keresztül kapja a gázt, így biztosítva, hogy egy esetleges hálózati üzemzavar esetén is folyamatos maradjon a gázellátás.  
Az MVM Csoport közműtársaságai stratégiai iparág szereplőiként jelentős gazdasági és társadalmi szereppel bírnak. A földgázelosztó társaságok számára ügyfeleik üzembiztos földgázellátása kiemelt feladat, ennek érdekében a legmodernebb technológiákat alkalmazzák a földgázelosztói hálózatok létesítése, karbantartása és üzemeltetése során.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X