Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM Főgáz korszerű megoldással javítja a földgázhálózatot

Budapest, 2021.07.09. - Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. olyan új, korszerű berendezéseket szerzett be, amelyekkel szakemberei folyamatos gázszolgáltatás mellett tudnak dolgozni a gázhálózaton.

A főváros gázhálózata egy rendkívül bonyolult, összefüggő rendszer, amely sok ügyfelet és kiterjedt ipari övezeteket lát el, ezért az MVM Főgáz folyamatosan keresi azokat az innovatív műszaki megoldásokat, amelyekkel ügyfeleinek a legmodernebb színvonalon tudja biztosítani a zavartalan ellátást.
 
Az MVM Főgáz olyan speciális, biztonságosan alkalmazható, a legmodernebb technológiát képviselő csőelzáró berendezéseket szerzett be és kezdett el használni a hálózatán, amelyek lehetővé teszik, hogy szakemberei gázszünet, azaz az ügyfelek zavartatása nélkül végezzenek beavatkozást a gázhálózaton. 

A korszerű, gázszünetmentes technológia használati tapasztalatai nagyon pozitívak, egyértelműen nyomon követhető az ügyfélzavartatás csökkenése. Az új berendezésekkel történő munkavégzés az Európai Unió klímarendeletében vállalt cél, a 2050-re kitűzött karbonsemlegesség eléréséhez is hozzájárul, ugyanis az eszközökkel végzett beavatkozás közben a levegőbe kiáramló gáz mennyisége minimális, valamint olyan szerelvények építhetők be, melyeknél a gázszivárgás kockázata is kiküszöbölhető. 

Az MVM Csoport földgázszolgáltató és földgázhálózati társaságai kiválóan szerepeltek az a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal legutóbbi, 2020-as évet vizsgáló felhasználói elégedettségi felmérésén. A hálózati elosztótársaságok közül az MVM Főgáz az előkelő második helyezést érte el az összelégedettség tekintetében. A MVM Főgáz számára ügyfeleinek elégedettsége kiemelten fontos, így továbbra is mindent megtesz eredményeinek megőrzéséért. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X