Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Itt az őszi gallyazási munkák ideje

Már javában zajlanak az MVM Csoport áramhálózati társaságai által megrendelt őszi gallyazási munkálatok, de fontos, hogy Ön is tájékozódjon a villamos hálózatok közelében található növényzet biztonsági ritkításáról, amely az ingatlantulajdonosok – alapvetően az önkormányzatok és a lakosság – felelőssége. Tegyünk együtt a zavartalan áramszolgáltatásért!

Az időjárás még kellemes, de a vegetációs időszak végét jelzi, hogy a fák levelei lassan már csodás őszi színekre váltanak, és megkezdődik a lombhullatás. Ősszel is sok a teendő a kertekben, többek között ilyenkor ajánlott a faápolási, gallyazási munkákat elvégezni. Eljött az őszi gallyazás ideje! 

Ez különösen fontos a villamosenergia-hálózatot megközelítő fák esetében, mert gyakran a hálózatra benyúló ágak okozzák az áramkimaradásokat, sőt élet- és balesetveszélyt is jelenthetnek!

A hatályos törvényi rendelkezések értelmében az ingatlantulajdonos kötelessége gondoskodni a hálózatot megközelítő fái megfelelő gallyazásáról. Ha ezt a tulajdonos elmulasztja, elvégeztetjük szerződött gallyazó partnereinkkel, akik már folyamatosan végzik az őszi gallyazási munkálatokat. Ezek során nem az esztétikai szempontok az elsődlegesek, hanem az Ön és lakókörnyezete zavartalan és biztonságos villamosenergia-ellátása. 

Tudjon meg többet a fatulajdonosok kötelességéről és az áramszolgáltató feladatáról a társaságok weboldalán.   

Számítunk ügyfeleink együttműködésére az őszi gallyazási munkálatok során is! 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X