Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Megújult az MVM Főgáz Döbrentei téri nyomásszabályozó állomása

Idén tervezetten 12 nyomásszabályozó cseréjét végzi el az MVM Főgáz Budapesten, amelyek közül most a Döbrentei téri beruházás fejeződött be az I. kerületben, az Erzsébet híd budai hídfőjénél.

A nyomásszabályzó állomás feladata, hogy Budapest 1 bar nyomáson működű elosztóvezetéki körhálózatának üzembiztos működését biztosítsa azzal, hogy az alállomásra 6 bar nyomáson beérkező földgázt 1 bárra csökkenti. A Döbrentei téri nyomásszabályozó állomás az I. és II. kerületi lakosok zavartalan gázellátásához járul hozzá. A gázhálózati rekonstrukciós munkák sokszor zöld területeket érintenek, vagy burkolatbontással járnak, amelyek során a fás területek védelmét és a burkolathelyreállítást kiemelten kezeli az MVM Főgáz. 

Az MVM Hálózat küldetése, hogy minden pillanatban összekösse ügyfeleit azzal az energiával, amire épp szükségük van. Hálózataikat folyamatosan karbantartják és fejlesztik, többek között ezért végeznek egész évben tervezett hálózati karbantartásokat, rekonstrukciókat is a szakembereik. Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. 5966 km gázhálózatot üzemeltet és több mint 780 ezer ügyfelének biztosítja a folyamatos és biztonságos gázellátást a fővárosban és Pest vármegyében a nap 24 órájában.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X